Coaching

Maak je je zorgen om je kind?
Heeft jouw kind ook last van negatieve gedachten, een laag zelfbeeld, last van angsten, moeite met omgaan met emoties, een lage concentratie, moeite met het omgaan met nieuwe situaties of zit hij niet lekker in zijn vel? En is hij of zij tussen de 8 en 21 jaar?

Dan kan ik hem of haar wellicht helpen door middel van individuele coaching.

Tijdens individuele coaching werk ik samen met jouw kind aan zijn of haar specifieke hulpvraag. Eerst gaan we met elkaar in gesprek over waar jullie precies tegen aan lopen.
Ik ga uit van de hulpvraag van het kind en neem de hulpvraag van de ouderIMG_0626s op de achtergrond mee. Het is dus erg belangrijk dat jouw kind zelf geholpen wil worden.

Met behulp van allerlei verschillende werkvormen, passend bij jouw kind, gaan we op zoek naar alles wat hij al kan en weet om zelf zijn hulpvraag op te lossen. Daarnaast geef ik tools en handvatten waarmee hij zelf aan de slag kan en kijk ik mee waar jullie hem als ouders kunnen ondersteunen.

Omdat ik het belangrijk vind dat jij als ouder betrokken bent bij het coachtraject van je kind plan ik na elke drie sessies een oudergesprek in om met elkaar te bespreken waar we staan, wat er nog nodig is en wat jullie thuis kunnen doen.

Ik werk oplossingsgericht. Dit betekent dat ik niet volledig uitpluis waar sommige problemen vandaan komen, maar vooral kijk naar wat gaat er al goed en hoe kunnen we dit gebruiken om verder te komen.

Individuele coachingssessies vinden plaats in mijn praktijkruimte op Bredewater 16 in Zoetermeer. Eventueel kan er thuis of op school gecoacht worden, hier zitten wel wat extra kosten aan verbonden. Vraag even naar de mogelijkheden.

Wil je graag een afspraak inplannen? Neem contact op of mail naar anouk@binkcoaching.nl

Mogelijke trajecten:
* Deze prijzen gelden tot 1 januari 2018

Wat? Hoe vaak? Aanmelden Afsluiten Kosten
Pakket A

 

Kortdurende individuele coaching

3x 1 uur Intakegesprek (1 uur)

(evt. vooraf een korte vrijblijvende kennismaking)

 

Oudergesprek na 3 sessies (1 uur) €325,-*
Pakket B

 

Gemiddelde individuele coaching

6x 1 uur Intakegesprek (1 uur)

(evt. vooraf een korte vrijblijvende kennismaking)

 

Oudergesprek na de 3e sessie (1 uur) en na de 6e sessie (1 uur) €585,-*
Pakket C

 

Intensieve individuele coaching

9x 1 uur Intakegesprek (1 uur)

(evt. vooraf een korte vrijblijvende kennismaking)

 

Oudergesprek na de 3e sessie (1 uur), na de 6e sessie (1 uur) en na de 9e sessie (1 uur). €845,-*

 

Indien gewenst kunnen er extra afspraken ingepland worden voor bijvoorbeeld een observatie thuis of in de klas, een gesprek met school of andere hulpverleners. Hiervoor wordt een tarief van € 35,-* per half uur gerekend excl. Reiskosten.