BINK PowerBoost!

Groepstraining weerbaarheid en mindset voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Jij wil natuurlijk ook een kind wat lekker in zijn vel zit en straalt van het zelfvertrouwen. Maar misschien heb je ook gemerkt dat dat niet altijd even makkelijk is.

Kinderen gaan tussen de 8 en 12 jaar steeds meer vergelijken met hun leeftijdsgenootjes waardoor onzekerheden de kop op steken.
Daarnaast worden ze steeds meer beïnvloed door vriendjes en vriendinnetjes en is het soms maar wat lastig om dan de juiste keuzes te maken.

Sommige kinderen trekken zich terug en laten makkelijker over zich heen lopen. Anderen gaan juist druk, clownesk gedrag vertonen. Ook dat is een teken van onzekerheid.

Het is heel logisch dat jouw kind op deze leeftijd onzeker is. Maar dat betekent niet dat jij als ouder maar moet afwachten tot deze fase overwaait.

Dit is namelijk ook een hele belangrijke fase waarin je kinderen handvatten en vaardigheden mee kan geven waar ze de rest van hun leven iets aan hebben. Zodat ze elke keer als ze even onzeker zijn weer weten hoe ze hier mee om kunnen gaan.

En zodat ze zelf de regie kunnen pakken over hoe ze zich voelen en zelfverzekerd in de wereld staan.

Is jouw kind ook toe aan een Boost in zijn zelfvertrouwen? Geef jouw kind dan nu op voor de BINK PowerBoost!

polygon

''

Dankzij de BINK PowerBoost! staat onze dochter nu steviger en zekerder in haar schoenen. Ze heeft tools gekregen om zich beter te kunnen verweren maar ook bevestiging dat het soms ook goed genoeg is.”

~ Azadeh

Google Review

Wat jouw kind leert 

De BINK PowerBoost! is een training van 8 weken, waarin een trainer met een klein groepje kinderen aan de slag gaat met het vergroten van hun weerbaarheid en het aanleren van een positieve mindset.
 

Wat je kind leert:

> stevig staan
> grenzen aangeven
> negatieve gedachten herkennen en omzetten in helpende gedachten
> zich beter focussen en meer ontspannen
> beter communiceren, feedback geven en ontvangen
> eigen keuzes maken
> voor zichzelf opkomen
> om hulp vragen

 

Deze unieke training combineert het beste uit verschillende weerbaarheids- en mindsettrainingen (waaronder Rots & Water) met de beste coachingstools. Aangevuld met specifiek voor dit doel ontwikkelde werkvormen van BINK Coaching.

''

Onze oudste zoon heeft de Bink PowerBoost training met veel plezier gedaan. Na acht trainingen zie je echt het verschil. Zowel kind als ouders krijgen voldoende handvatten ook voor de periode na de training. Aanrader!”

~ Walter

Google Review

Over de training

Veel ruimte voor individuele aandacht

Er doen maximaal 8 kinderen aan de training mee. Hierdoor is er veel ruimte voor individuele aandacht en kan ik de training perfect toespitsen op wat jouw kind nodig heeft. Geen suffe theorie, maar spelenderwijs en op een leuke manier leren hoe je zelfbewuster en sociaal vaardiger wordt.
 

Elke week een update in je mailbox

Bovendien krijg jij elke week een uitgebreide mail in je mailbox, met daarin alles wat de kinderen geleerd hebben. Inclusief tips om thuis op voort te borduren. Zo blijf je niet alleen op de hoogte, maar kun je ook thuis aan de slag met het vergroten van de weerbaarheid van je kind.
 

Afsluitend oudergesprek met concrete adviezen

Na de training hebben alle ouders een persoonlijk afsluitend gesprek. In dit gesprek bespreken we samen de voortgang van jullie kind en de aandachtspunten die naar voren zijn gekomen. Je ontvangt concrete tips die zijn afgestemd op jouw kind. Zo weet je precies waar je thuis op moet letten en hoe je je kind kunt ondersteunen in zijn ontwikkeling naar een zelfverzekerde en weerbare puber.
(Dit gesprek is inbegrepen in de prijs)

Praktische informatie

Data en locatie BINK PowerBoost!

Locatie: Bredewater 16, 2715 CA, Zoetermeer

De training heeft 8 bijeenkomsten van 16.00 tot 17.30 uur en start op donderdag 15 april.

Tijdens de meivakantie (29 april en 6 mei) zal er geen training plaatsvinden. 

Tijdens Hemelvaart (13 mei) gaat de training wel door. 


Informatiebijeenkomst

Op woensdag 7 april om 20.30 vindt er een online ouderbijeenkomst plaats waarbij we kunnen kennismaken met elkaar en waarbij ik meer vertel over de inhoud van de training, wat jullie van ons kunnen verwachten en wat er van jullie als ouders verwacht wordt.


Locatie: Bredewater 16, 2715 CA, Zoetermeer.

polygon

Investering

Kosten: € 426,-

Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

polygon

Wil jij dat je kind weer lekker in zijn of haar vel zit?

Laat dan je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.