BINK PowerKids!

Individuele coaching voor kinderen en jongeren die willen groeien in hun zelfvertrouwen en weerbaarheid zodat ze lekker in hun vel zitten en blij zijn met zichzelf.

Je wil graag dat jouw kind lekker in zijn vel zit, dat hij blij is met wie hij is, vrolijk door het leven gaat en veerkrachtig omgaat met de tegenslagen die hij tegenkomt.

Maar soms loopt je er tegenaan dat dit allemaal niet zo soepel verloopt.

Emoties die in de weg zitten, onzekerheid, faalangst, negatieve gedachten of een laag zelfbeeld. Allemaal voorbeelden van zaken die elk kind wel eens tegenkomt.

Alleen is het soms moeilijk om hier zelf weer uit te komen of neemt een kind van jou, als ouder, niet zoveel aan. Het kan dan enorm helpen om een buitenstaander te betrekken die luistert, mee kijkt, inzicht en handvatten geeft, zowel aan jou als ouder als aan jouw kind.

 

Ik geloof dat al het gedrag een positieve intentie heeft.

Daarom geef ik jouw kind handvatten en tools om met zijn eigen uitdagingen om te gaan of om anders met zijn omgeving om te gaan, zodat hij weer verder kan en blij en zelfverzekerd in de wereld staat.

Daarnaast geef ik jou als ouder inzicht in het gedrag van jouw kind en vertaal ik het naar begrijpelijke taal voor volwassenen zodat jij als ouder er ook op een ander manier mee om kan gaan.

polygon

''

Wij zien dat onze zoon op meer momenten voor zichzelf opkomt, op een manier die wij eerder niet bij hem hebben gezien en dat hij meer keuzes maakt vanuit zijn eigen wil, in plaats van uit angst om ergens bij weg te blijven.

 

Wij zijn heel trots op die ontwikkeling en zijn enorm blij met de ondersteuning van Anouk in dit proces!” 

~ Annet

Google Review

Hoe ziet een traject eruit?

Individuele coaching voor kinderen bestaat altijd uit een traject met kindsessies en oudergesprekken zodat jij als ouder betrokken bent bij het proces van je kind.

Daarnaast vervang ik soms enkele kindsessies voor sessies met de ouder(s) als ik denk dat dit helpend is voor het kind. Hierover voeren we vooraf overleg.

 Tijdens het intakegesprek bespreken met elkaar waar jullie tegenaan lopen en waar jouw kind mee geholpen wil worden. Als ouders kunnen jullie aangeven over welk gedrag je je zorgen maakt.

 Er zijn meerdere factoren die meespelen bij het gedrag van kinderen. Zo heb je de gezinsfactoren, de omgevingsfactoren en de kindfactoren.

Samen bekijken we welke factoren van invloed zijn op jouw kind waardoor hij het gedrag vertoont wat je ziet.

Wordt het gedrag veroorzaakt door kindfactoren of een omgeving waar jouw kind moeite mee heeft?
Dan kan een BINK Powerkids! Traject hierbij helpen.

''

Om Anouk haar werkwijze het beste te omschrijven is een gezegde het beste van toepassing:

" Geef een man een vis en hij heeft voor 1 dag te eten.
Leer een man vissen en hij heeft nooit meer honger."

Anouk geeft een kind handvatten waar hij / zij de rest van hun leven wat aan heeft ( ze leert ze vissen en anders naar hun visnet kijken !!!) en wakkert het inmiddels gedoofde kaarsje weer aan van zelfvertrouwen.”

~ Esther

Google Review

Tijdens de Powerkids! leert jouw kind onder andere:

> Omgaan met emoties​

> Voor zichzelf opkomen op een prettige manier​

> Eigen keuzes maken​

> Omgaan met nieuwe situaties (zoals een echtscheiding)​

> Omgaan met (faal)angst

> Omgaan met overprikkeling

​> Blij te zijn met zichzelf​

Maatwerk

Er zijn verschillende individuele trajecten beschikbaar.

Een traject voor 1 maand, voor 2 maanden of voor 3 maanden.

Elke maand bestaat uit drie kindsessies (1 per week) en een oudergesprek zodat jullie als ouders nauw betrokken zijn bij het proces van jullie kind.

Afhankelijk van de hulpvraag en de eventuele coaching die een van de ouders al heeft ontvangen, bepalen we na het intakegesprek met elkaar welk traject het meest passend is voor jouw kind.

Elk traject is maatwerk en wordt specifiek op jouw kind afgestemd.

polygon

Investering

1 maand: Intake & 3 sessies & 1 oudergesprek: €600,- 

2 maanden: Intake & 6 sessies & 2 oudergesprekken: €1100,-

3 maanden: Intake & 9 sessies & 3 oudergesprekken: €1500,-

polygon

Wil jij een stralend kind vol zelfvertrouwen?

Laat dan je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.