Hechtingssessie

Voor moeders die een zware zwangerschap en/of bevalling hebben gehad. 

Jij wil ook een kind dat lekker in zijn vel zit, dat zelfverzekerd en blij is
en dat zorgeloos door het leven gaat.

Je ziet alleen iets anders als je naar je kind kijkt. Je ziet onzekerheid, faalangst, de constante vraag om bevestiging of die niet te stoppen behoefte aan nabijheid. Zonder dat daar een directe aanwijsbare reden voor is, maar jij voelt dat er iets niet helemaal klopt. Heb je een zware zwangerschap en/of bevalling gehad?

Dan zou dit heel goed een oorzaak kunnen zijn voor dat wat je bij jouw kind waarneemt.

Kinderen die een zwangerschap en/of geboorte hebben ervaren waarbij niet alles ideaal verliep kunnen gedrag vertonen wat je niet zo goed kan verklaren. Door jouw eigen trauma of die van je kind kan dit gedrag onbewust in stand gehouden worden.

 

Bijvoorbeeld door:

> ziekte of stress van de moeder tijdens de zwangerschap

> een vacuümpomp

> een keizersnede (gepland of niet)

> complicaties

> dat ze direct na de bevalling niet bij hun moeder hebben kunnen liggen

> of door moeilijkheden tijdens de eerste maanden van hun leven.

 

Het gedrag wat je dan ziet is bijvoorbeeld onzekerheid, faalangst, passiviteit, niet om kunnen gaan met veranderingen, nieuwe uitdagingen uit de weg gaan, depressiviteit etc. Of misschien heb je zelf wel heel veel moeite met het loslaten van je kind en erop vertrouwen dat het wel goed komt met hem.

Met een hypnose sessie voor moeder kun je dit trauma helen waardoor de binding tussen beiden versterkt wordt en het ongewenste gedragspatroon afneemt. 

Wil jij je bevalling verwerken zodat jij en je kind lekkerder in je vel zitten?

​Neem dan contact op voor een Hechting sessie.

polygon

''

Anouk heeft mij geholpen met het verwerken van mijn zwangerschap en bevalling. Al was het 10 jaar geleden ik merkte dat ik er nog steeds mee bezig was en dat het (wellicht) de relatie met mijn kind beïnvloedde.

De hypnose vond ik van te voren best spannend, maar dat was echt nergens voor nodig. Anouk zorgde voor een hele fijne ontspannen sfeer en  was er met volledige aandacht bij. Het was fijn om de hele ervaring tot in detail te mogen bespreken en na de hypnose voelde opluchting, lichtheid en rust. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.”

~ Yousra

Google Review

Hoe ziet de sessie eruit?

Deze hechtingssessie bestaat uit twee afspraken van 2 uur.

De eerste afspraak is een voorbereidend gesprek waarin we je hele zwangerschap en bevalling bespreken en tijdens de tweede afspraak ga je onder hypnose. 

En nee, daar is niks engs aan! Ik beloof je dat ik je niet in een kip zal veranderen ;)

Hypnose klinkt vaak een beetje spooky. Maar eigenlijk is het niks anders dan een visualisatie. Je bent er gewoon nog helemaal bij, hoort alles wat ik zeg en er gebeurt niks wat jij niet wilt. 

Dus heb jij een zware tijd gehad tijdens de zwangerschap en/of bevalling van jouw kind en heb je het idee dat dit van invloed is op zijn of haar functioneren?

Dan heb je nu de mogelijkheid om daar iets aan te doen.

 

Wil jij af van al die onnodige ballast die je al jaren met je meedraagt?

​

Investering

De Hechting sessie bestaat uit 2 afspraken.

Investering: €395,-

polygon

Wil jij jouw zwangerschap en bevalling verwerken?

Laat dan je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.