Hechtingssessie

Hypnosesessie voor moeders die een zware zwangerschap en/of bevalling hebben gehad en hun trauma willen verwerken.

Kort en krachtig

In slechts twee sessies van 2 uur gaan we volledig de diepte in.

Direct resultaat

Bewezen technieken. Hypnose is een stuk minder spannend en mysterieus dan je denkt.

Transformerend

In je onderbewuste passen we jouw ervaring aan zodat je er met een ander gevoel op terugkijkt.

Geboorte is bepalend

Elke moeder wil een ideale zwangerschap en bevalling beleven en herinneren. Een zwangerschap waarbij je je constant stralend en in verbinding met je kindje voelt. En een bevalling waarbij je zelf de regie hebt en de natuur zijn gang kan laten gaan, zodat jouw kindje op een rustige manier op deze wereld komt.

Ik geloof dat je met het helen van het trauma van zwangerschap en bevalling de band tussen jullie en het systeem van jouw kind op een positieve manier kan beïnvloeden.
Met de hechtingssessie help ik jou dit trauma te verwerken.
Dit doe ik door middel van hypnose, jouw negatieve emoties en ervaringen op te ruimen, waardoor jij met een positief gevoel terugkijkt op jullie eerste periode en dit ook niet meer doorwerkt bij jouw kind.

Heb je een zware zwangerschap en/of bevalling gehad? Dan kan deze hechtingssessie jou ook helpen om die periode te verwerken en meer rust te ervaren rondom dit thema.

1

Voorgesprek

In een uitgebreid voorgesprek bespreken we jouw zwangerschap en bevalling.

2

Hypnose

Onder hypnose ruim je alle emoties en overtuigingen die bij je zwangerschap en bevalling hoorden op.

3

Bevrijding

Laat je oude verhaal los en voel je bevrijd!

“De hypnose vond ik van te voren best spannend, maar dat was echt nergens voor nodig. Anouk zorgde voor een hele fijne ontspannen sfeer en  was er met volledige aandacht bij. Het was fijn om de hele ervaring tot in detail te mogen bespreken en na de hypnose voelde opluchting, lichtheid en rust. Ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.”

~ Yousra

Google Review

Een moeilijke start

Heb jij het gevoel dat jouw zwangerschap en bevalling een negatieve invloed hebben gehad op jouw kind?

Merk je bijvoorbeeld dat jouw kind:

 • Heel aanhankelijk is
 • Altijd al slecht slaapt
 • Zichzelf wegcijfert
 • Heel veel bevestiging of aandacht vraagt

Daarnaast kan een moeilijke start ook invloed hebben op jou als moeder.

 • Het loslaten van je kindje
 • Met een goed gevoel terug kijken op jullie eerste periode

En herken je je in die moeizame zwangerschap en bevalling? Dan raad ik je zeker aan om een hechtingssessie in te plannen.

Een nieuwe start

Wil je die moeilijke periode achter je laten en zorgen dat alle invloed die jouw zwangerschap en bevalling nog kunnen hebben geneutraliseerd wordt?

Zodat jij en jouw kind deze moeilijke start achter jullie kunnen laten en met nieuwe energie verder kunnen?

Wil jij ook:

 • Met een goed gevoel terug kijken op jouw zwangerschap en bevalling?
 • Een kind dat met een open blik de wereld tegemoet treed?
 • Een kind dat niet wordt tegenhouden door zijn moeilijke start?

Maak dan een afspraak voor een hechtingssessie.

“Vreemd maar heel mooi om mee te maken. Fijn omdat ik aandacht besteed heb aan iets moeilijks, dat ik liever ‘wegdruk’. En dankbaar omdat ik de indruk heb dat mijn dochter en ik dichter tot elkaar zijn gekomen.”

~ Martine

Google Review

De hechtingssessie

Tijdens de hechtingssessie ga je terug naar jouw zwangerschap en bevalling en installeer je een nieuw verhaal, een nieuwe ervaring, die je helemaal beleeft. Zodat jij en jouw kind een nieuwe start hebben. Het oude trauma wordt uit jouw systeem verwijderd, de lading wordt eraf gehaald zonder de herinnering te laten verdwijnen.

Na deze sessie:

 • Kijk jij op een positieve manier terug op de eerste periode met jouw kindje
 • Kun je samen met je kind met een schone lei verder werken aan de uitdagingen die jullie tegenkomen, zonder trauma in de onderlaag.

Gun jij jouzelf en je kind een nieuwe start?

Hoe ziet de Hechtingssessie eruit:

Deze hechtingssessie bestaat uit twee afspraken van 2 uur.

De eerste afspraak is een voorbereidend gesprek waarin we je hele zwangerschap en bevalling bespreken en tijdens de tweede afspraak ga je onder hypnose. 

En nee, daar is niks engs aan! Ik beloof je dat ik je niet in een kip zal veranderen 😉

Hypnose klinkt vaak een beetje spooky. Maar eigenlijk is het niks anders dan een visualisatie. Je bent er gewoon nog helemaal bij, hoort alles wat ik zeg en er gebeurt niks wat jij niet wilt. 

Dus heb jij een zware tijd gehad tijdens de zwangerschap en/of bevalling van jouw kind en heb je het idee dat dit van invloed is op zijn of haar functioneren?

Dan heb je nu de mogelijkheid om daar iets aan te doen.

Wil jij af van al de onnodige ballast die je al die tijd met je meedraagt?

Investering: €500,-*

Prijzen zijn inclusief btw.

*Deze prijs is gebaseerd op een combinatie-deal met een 3-maanden traject

FAQ

A: Heel begrijpelijk dat je het spannend vindt als je nog nooit onder hypnose bent geweest. Ik vond het de eerste keer ook erg spannend en het viel me alles mee. Het beeld wat we van oude tv-shows hebben meegekregen waarin er iemand in een kikker veranderde en daarna niets meer wist, heeft niets te maken met hypnotherapie. Bij hypnotherapie wordt je onder hypnose gebracht waardoor er andere hersengolven actief zijn dan als je wakker bent. Hierdoor kunnen we werken met je onderbewuste, want daar willen we het trauma opruimen.
Je hebt zelf alles in de gaten en je krijgt alles mee. Ben je gewend om te mediteren en/of te visualiseren? Dan zal je deze staat van zijn herkennen. Ik vind de ervaring erg vergelijkbaar met een goede visualisatie.

A: Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken geweest waaruit naar voren kwam dat de zwangerschap en bevalling en vooral de gemoedstoestand van moeder tijdens deze periode enorm veel invloed heeft op hoe een kind functioneert.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een kindje dat geholpen is tijdens zijn geboorte (bijvoorbeeld door een vacuümpomp) een diepliggende overtuiging heeft die neerkomt op: “Ik kan het niet alleen”. Zo’n overtuiging heeft uiteraard veel invloed op het zelfvertrouwen en de zelfstandigheid van een kind.

A: Het voorgesprek zou in principe ook online gevoerd kunnen worden. Al gaat mijn voorkeur uit naar live. De hypnose zelf doe ik niet online. Die vindt plaats in mijn praktijkruimte in Zoetermeer.

Wil jij jouw zwangerschap en bevalling verwerken?

Laat dan je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.