Bink Coaching - VIP-hoofd-opruim-ochtend

VIP-Hoofd-opruim-ochtend

Hoe vol zit jouw hoofd?

Als kinder- en jongerencoach kom ik ontzettend veel kinderen en jongeren tegen met een “vol hoofd”. Hier werk ik met hen aan, we ruimen samen hun hoofd op zodat ze zich weer beter kunnen concentreren, minder snel uitbarstingen hebben en ik help hen zelfbewuster en weerbaarder te worden.

Maar wat me opvalt is dat heel veel van deze kinderen ook ouders hebben die het ontzettend druk hebben, gehaast zijn, gestrest zijn én een vol hoofd hebben. En dat wat een kind ziet, dat zal hij spiegelen.

De gemoedstoestand van jou als moeder heeft ontzettend veel invloed op het gedrag en de gemoedstoestand van je kind. Merk je het zelf ook? Als je moe of geïrriteerd bent dat je kind dan anders op je reageert? En erger nog… dat ze op andere momenten dit gedrag zelf gaan laten zien. Kinderen zijn soms confronterende spiegels 

Mijn missie is om kinderen te laten vertrouwen op hun eigen kracht en van hieruit de verbinding aan te gaan met anderen. Om dit te kunnen doen hebben zij een goede verbinding nodig met hun krachtige voorbeeld. En dit voorbeeld, dat ben jij!

 

Om in verbinding te zijn met je kind(eren) vanuit je eigen kracht is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Pas als je goed voor jezelf zorgt kun je ook voor anderen zorgen. Dus om er helemaal voor je kinderen te zijn en hen de basis mee te geven die ze verdienen, is het belangrijk om er ook helemaal voor jezelf te zijn.

Gun jezelf de tijd om dingen te doen waar je energie van krijgt, doe wat je leuk vindt en ontspan regelmatig. En als je echt merkt dat het af en toe te veel wordt, zoek hier dan hulp bij.

Bijvoorbeeld door te leren hoe je je hoofd op kan ruimen.

Dus: Heb jij een vol hoofd? Ben je vaak moe, gehaast en gestrest?

Kom dan langs voor een échte VIP hoofd-opruim-ochtend.

Kom dan langs voor een échte VIP hoofd-opruim-ochtend.
Een hele ochtend helemaal voor jou, hoofd opruimen, coaching én een BARS-sessie (soort hoofdmassage, maar dan anders ).

Gegarandeerd in één ochtend een opgeruimd hoofd!

Wat gaan we doen?

We nemen een hele ochtend de tijd voor jou.
We starten met een korte kennismaking en duiken dan gelijk in het opruimen van je hoofd. Daarna nemen we een uur de tijd waarin ik je coach op een zelf gekozen hulpvraag.
Vervolgens mag je (geheel gekleed) op mijn massagetafel plaatsnemen en is het tijd voor een uur ontspanning tijdens een BARS-sessie. 

Meer informatie over BARS

Na deze ochtend heb je gegarandeerd een opgeruimd hoofd en kun je met nieuwe energie alle aandacht aan je kinderen geven!

Tijdens deze ochtend van zorg ik voor koffie, thee en wat lekkers.
We zijn in totaal 3 á 3,5 uur bezig om jouw hoofd helemaal tot rust te laten komen.

Voor deze ochtend helemaal gericht op jou (t.w.v. € 197,-) betaal je momenteel slechts  € 175,-

Zullen we deze ochtend inplannen? Neem contact op of mail naar anouk@binkcoaching.nl