Bink Coaching - Wat is BC?

Wat is BINK Coaching?

BINK coaching is de kinder- en jongerencoach praktijk van Anouk Bink, met een specialisatie in het coachen van kinderen met gescheiden ouders én een specialisatie in kinderen en weerbaarheid.
 
Weet je soms ook even niet meer hoe jij je kind het beste kan helpen?
Heeft hij of zij last van concentratie problemen, slapeloze nachten, afwijkend gedrag en/of moeite met het uiten van emoties? Dan kan het heel prettig zijn voor jouw kind om eens te praten met iemand die buiten de situatie staat. Iemand die luistert, hem laat ervaren wat zijn talenten zijn en wat er nog te leren valt. Iemand zonder oordeel die hem laat zijn wie hij is. Iemand die helpt zijn emoties en gedachten op een rijtje te krijgen zodat hij er zelf mee verder kan. Iemand die je kan leren hoe je voor jezelf opkomt en je eigen grenzen aan kan geven.
 
Herken je je kind in een van boven genoemde omschrijvingen?
 
BINK Coaching is dan de plek waar je terecht kunt. Ik ben ervaringsdeskundige met betrekking tot scheidingen, ex-leerkracht, pedagoog, Kinder- en jongerencoach, Rots & Water trainer, MatriXcoach en KIES-coach. Lees hier meer over mij.
 
Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen te helpen een echte BINK te worden. Een BINK is een kind wat genoeg tools heeft om met nare situaties om te gaan. Een BINK staat sterk en stevigop eigen benen, kent z’n eigen krachten en kijkt met een positieve blik naar de toekomst. Een BINK weet wat z’n eigen talenten zijn en heeft vertrouwen in zichzelf.
 
Hoe wordt jouw kind een BINK?
Dit kan op twee manieren. Jouw kind kan deelnemen aan een van de Rots & Water trainingen van BINK Coaching. Dit zijn trainingen gericht op weerbaarheid en sociale competentie.
Of jullie kunnen gebruik maken van de individuele coaching van Anouk. Er kan ook een combinatie gemaakt worden van deze mogelijkheden. 
 
In alle gevallen is het handig om een vrijblijvend  kennismakingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek bespreken we met elkaar wat de punten zijn waar jouw kind tegenaan loopt en kijken we welk traject het beste bij hem/haar past.
 
Wil je meer weten?
 
Mail naar: anouk@binkcoaching.nl
Of bel met: 06 54927363

Download hier jouw GRATIS E-boekje:

3 tips waarmee jij en je ex-partner ervoor kunnen zorgen dat jullie kinderen zo min mogelijk schade ondervinden van jullie scheiding. 

Download >