Bink Coaching - Google pagina

Download hier jouw GRATIS E-boekje:

3 tips waarmee jij en je ex-partner ervoor kunnen zorgen dat jullie kinderen zo min mogelijk schade ondervinden van jullie scheiding. 

Weerbaarheidstraining Zoetermeer

Sommige kinderen vinden het moeilijk om hun grenzen aan te geven. Ze willen graag aardig gevonden worden en gedragen zich daardoor anders dan anders. Iedereen wil toch graag vriendjes hebben?
Soms werkt dit juist averechts waardoor kinderen gepest worden of gedragen ze zich zo anders dan ze zijn waardoor ze echt niet lekker in hun vel zitten.
Kinderen kunnen tegen allerlei problemen aanlopen die niet makkelijk binnen het gezin of op school op te lossen zijn. Het kan dan erg prettig te zijn om een professional op te zoeken zonder dat je direct naar een psycholoog of de GGZ doorverwezen moet worden.
Anouk Bink van BINK Coaching kan jou en je kind helpen door middel van kindercoaching, ouder-kind gesprekken, weerbaarheidstraining of begeleiding bij het verwerken van een echtscheiding.
Kijk eens op de website ven BINK Coaching voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.
 

Rots & Water training

Ervaart jouw kind problemen in de omgang met anderen? Wordt ze snel boos of is hij ergonzeker?
Een weerbaarheidstraining kan helpen om zelfbewuster te worden, eigen grenzen aan te geven en de grenzen van een ander te respecteren.
Rots & Water is een training waarbij al deze aspecten aan bod komen. Het is een psycho-fysieke training die is gebaseerd op respect voor elkaar. De kinderen zijn heel actief bezig met veel beweging waardoor zij beter onder woorden kunnen brengen wat er in hen omgaat. Het stukje beweging en ervaren is een groter onderdeel van de training dan het onder woorden kunnen brengen van je gevoel. Het is geen praatgroep, maar er worden wel dingen met elkaar gedeeld.
Deze sociale-vaardigheidstraining wordt gegeven in Zoetermeer in groepen van maximaal 8 kinderen. Voorafgaand aan de 8-weekse training vindt er een ouderbijeenkomst plaats waarin de ouders worden geïnformeerd over de inhoud van de training en kunnen kennismaken met Anouk Bink, de Rots & Water trainer.
 

BINK Coaching

BINK Coaching is gevestigd in Zoetermeer en helpt ouders en kinderen bij belemmeringen en problemen, zodat ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen en leren omgaan met zijn eigen talenten en uitdagingen.
BINK Coaching helpt jouw kind sterker in zijn schoenen te laten staan door zijn sociale vaardigheden en zijn zelfbewustzijn te vergroten.
Anouk Bink is gespecialiseerd in weerbaarheid van kinderen én in kinderen en echtscheiding.
Zij is KIES-coach (Kinderen in EchtscheidingsSituaties) en begeleid kinderen bij het verwerken van deze heftige verandering in hun leven. Bij sommige kinderen zie je na een scheiding behoorlijk gedragsveranderingen, soms hebben ze last van verdriet, slapeloosheid, onzekerheid of conflicten met andere gezinsleden.
Bij BINK Coaching kun je terecht met je vragen en is er ruimte en tijd om te praten over wat er in jouw hoofd of in dat van je kind omgaat. Ik coach kinderen door middel van creatieve werkvormen en ga vooral op zoek naar de talenten van een kind en hoe hij deze kan gebruiken om zijn uitdagingen aan te kunnen.
Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.